Omgeving? 

U bent in een zeer rustige, landelijke, groene omgeving. Wij wonen op 10 minuten rijafstand van het dorp Wuustwezel. Daar kan u tevens terecht in “De poort van het platteland” de toeristische dienst, zij helpen u graag op weg. 

Ook verwijs ik u even door naar de website van Wuustwezel zelf (www.wuustwezel.be). Daar kan u wandel- en fietsroutes van hier in de streek terugvinden. 

Naburige dorpen zijn: Essen, Nieuwmoer, Gooreind, Braken, Loenhout, Kalmthout, Achterbroek, Brecht, Overbroek… 

Ook de Nederlandse grens is vlakbij: Achtmaal, Wernhout, Zundert…

Breda is op 20 minuten van Wuustwezel te bereiken.

 

Wandeltips:  

 

Wandelnetwerk de Kempense Heide is alom aanwezig, net als bij de fietsknooppunten, kan u een wandeling uitstippelen met de cijfers. Wandelknooppunt nummer 4 ligt vlakbij onze boerderij. Kaart van dit netwerk kan je bekomen in “De poort van het platteland” voor 8 euro. 

De Wolfsheuvel is een 60 hectare groot wandelbos dat op 10 minuten wandelafstand van onze boerderij is gelegen. Dit is een stiltegebied bij uitstek waar de wandelaar aan zijn trekken komt.

Staat u buiten op het terras dan kijkt u uit over het natuurgebied “de maatjes”. 

De Kalmthoutse heide is ook een aanrader. Met de auto bent u daar op 15 minuutjes. 

 

Fietstips:

  

Fietsknooppunt nummer 4 ligt vlak bij onze boerderij. 

De brochure van het fietsknooppuntennetwerk is sinds januari 2014 aangepast. U kan de vernieuwde versie ook bij de toeristische dienst verkrijgen. 

 

Bij fietshandel Saman (Bredabaan 536 te Wuustwezel, tel.03 663 27 74) kan je  fietsen huren. Reserveer ze 24u op voorhand via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

en ze worden naar de afgesproken locatie gebracht! meer Info: www.saman.be